Patricia Bruynse staat deze maand in MAGGS het lifestylemagazine van Noord - Holland. Jaargang 6, nr 24,Herfst 2017. 

 

 

 

 

 

intervieuw with CIARICO- Collection summer 2016 now  available in my Boutique!  

 

AANKONDIGING IN HET AMSTELVEENSWEEKBLAD VAN WOENSDAG 21 MAART 2013.

HIGHTEA EN OPTREDEN VAN UMA VARADARAJAN DIE ZATERDAG 23 MAART 2013 IN DE KUNSTUITLEEN VOOR ONS ZUID INDASE KLASSIEKE MUZIEK ZAL ZINGEN HIERNA MAG ER VAN DE ZUID INDIASE BEREIDE HIGH TEA HAPJES WORDEN GEPROEFD. ER ZAL FRISDRANK EN EEN WIJN WORDEN GESCHONKEN 

duoeventweekblad.jpg

Video gemaakt door amstelveenweb.com van Modeshow in de Kunstuitleen te Amstelveen zaterdag 16 maart 2013. Veel kijk plezier 

Video gemaakt door amstelveenweb.com van opening tentoonstelling, De vrouw in haar element van zaterdag 9 maart 2013 door burgemeester Jan van Zanen.  Veel kijk plezier! 

PERSBERICHT UIT HET AMSTELVEENS NIEUWSBLAD VAN

20 FEBRUARI 2013.

persbericht-amstelveensnieu.jpg

-----------------------------------------------------

BEKIJK DE PAGINA VAN DE KUSTUITLEEN MET FOTO'S EN INFO OVER DE AANKOMENDE TENTOONSTELLING 9 TOT 30 MAART, DE VROUW IN HAAR ELEMENT! 

digiuitnodigingkunstuitleen.jpg

 

logokunstuitleen.jpg

-------------------------------------------------

BEKIJK DE ARTIKEL GEPLAATS OP AMSTELVEENWEB.COM OVER AANKOMENDE TENTOONSTELLING IN DE KUNSTUITLEEN TE AMSTELVEEN VAN 9 TOT 30 MAART. KLIK OP FOTO VOOR MEER INFO.

 

027img0028.jpg

 

----------------------------------------------------

 

aya2descanopcatwalk.jpg

ladies-event-2.jpg

Foto is gemaakt door Naomi Heidinga van het AmstelveensWeekblad uit edtitie woensdag 28 november 2012.

Zondag 25 november heb ik samen met 9 prachtige modellen een modeshow georganiseerd  voor het Amstelveens Ladies Event. In deze modeshow hebben de modellen van diverse maten laten zien dat mijn pret-a-porter klassieke zomer kleding lijn door alle leeftijden gedragen kan worden.

Alle dames schitterde op de 10 meter lange catwalk en dankzij hun positieve inzet is het een geweldige show geworden. De lokale pers Amstelveens Weekblad heeft  in de editie van 28 -11-2012 een foto van één van mijn modellen geplaatst. Zij draagt hier een roze zijde bloes/broek combinatie met een schattige gerimpelde hals die door middel van twee lintjes in een strik wordt vast gezet.

 Haar is door Cosmo kappers Amstelveen verzorgt, make-up door Believe in Beauty te Uithoorn, schoenen die gedragen worden zijn van van Pallet Color Shoes , www.lesshoes.nl.

---------------------------------------------------------------

Bekijk de raportage van de Ladies Day/Modeshow en intervieuw met Patricia via www.rtvamstelveen.nl. Weekjournaal & Magazine van week 17 2012. Scroll naar 43 minuten in het programma om het item te bekijken.

Veel kijk plezier!

 

 

--------------------------------------------------------

 

Artikel verschenen in  Amstelveens Weekblad van 6 juni 2012.

scannen0001amstelveensweekb.jpg

 

--------------------------------------------------------

 

Lees hier het artikel geschreven door Stefan Toth Hoofdredacteur over mijn dubuut tijdens de 21e editie van de atelieroute in Amstelveen afgelopen weekend 2 & 3 juni. 

naamloos-1.jpg

 

Na het garage-atelier bezoek bereikten wij ons laatste atelier van de zaterdag in Amstelveen, het atelier van Patricia Bruynse. Zij is ontwerpster van dames- zomer gelegenheid en couture kleding. Patricia beleefde haar debuut tijdens de 21ste editie van het Amstelveense Atelierroute. Zij hield dagelijks doorlopende modeshows, waar de bezoekers haar couture en speciale gelegenheid combinaties konden zien. 

naamloos-2.jpg

Haar huiskamer was veranderd in een catwalk en haar twee modellen presenteerden haar exclusieve collectie. Haar collectie bestaat uit diverse soorten prachtige zijdes met veel frisse pastel kleuren. De cocktail combinaties zijn zeer exclusief, omdat er in diverse maten en designs maar één uniek exemplaar wordt gemaakt. Maandelijks worden er nieuwe unieke jurkjes en cocktail combinaties toegevoegd aan de voorraad.

naamloos-3.jpg

© 2010 - 2024 Patricia Bruynse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel