Persbericht:

Een Schoonheid in Bergen

Aan de Ruïnelaan 1 te Bergen is een kunstzinnige étalage ingericht.

Deze doet mee aan de wedstrijd voor winkeliers een étalage in te richten met het postermateriaal van de Kunst 10-daagse Bergen & Bergen aan Zee 2017. Deze week keurt de Jury de étalage.

De étalage van Patricia Bruynse betreft een damesmodezaak met hoogwaardige kwaliteit mode en stoffen, op milieuvriendelijke en eerlijke wijze gefabriceerd. Vanuit een leven in de mode heeft Patricia een uitstekende kijk op het model en de stof van een kledingstuk. Zij kleedt dames van maat 34-50.  

 

Voor de Kunst 10-daagse heeft zij haar vriendin, beeldend kunstenares Mirjam Astrid Woltman gevraagd de étalage in te richten. Zij is professioneel beeldend kunstenaar en studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie en aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten te Den Haag. Graag creëert Mirjam een werk voor het kunstenaarsdorp Bergen met een creatie van papier, zijnde origami vouwkunst. Een werk over het leven van een vrouw, hartstocht, schoonheid en elegantie en esthetiek… rust, tijd, aanvaarding, tevredenheid, blijdschap; alles komt samen in mode en kunst.

 

U ziet een landschappelijk werk met vijvers, waterlelies, een lotus en een eend. Ook een staande figuur, zeer vrouwelijk gekleed model, aantrekkelijk en lieflijk. Een poëtische wereld wordt gepresenteerd waarin de kleur blauw van de poster meedoet. Dezelfde kleur blauw komt terug als stempel op de achterkant van de posters. Samen met een geknipte vorm levert deze creatieve stofprint een artistiek element op. De verschillende elementen, het werken in papier, vouwen, knippen, vormen, stempelen, is samengekomen in de totstandkoming van dit tijdelijk ruimtelijk werk.

Het is met liefde gemaakt. De boodschap is: Kleed je in liefde; kleed je in vrede.

De étalage trekt al veel bekijks. Komt u ook even kijken aan de Ruïnelaan 1? U bent van harte welkom!

                         Kleding van Patricia Bruynse is ook te koop op www.patriciabruynse.nl &

Zie voor meer werk van Mirjam Astrid Woltman www.levenswegen.nl.

 

 

Patricia Bruynse - Ruinelaan 1, 1861LK, Bergen - NH.
De Kunst10Daags viert haar 25 - jarige jubileum, Verwondering, 20 t/m 29 oktober 2017.

Wij hebben voorgaand aan de opening 20 oktober alvast veel voorpret en nemen deel aan de etalagewedstrijd. Kunst en Mode samen één - gecreëerd door Mirjam Astrid Woltman & Patricia Bruynse.

Wees Welkom!

 

 

 

 

Inspirerende verhalen

Producten met een inspirerend verhaal staan centraal op InspiringStories. Bij ieder item op het platform hoort een duurzame achtergrond. Deze kan je uiteraard terugvinden op het platform, zodat je weet waar jouw aankoop vandaan komt en hoe het is gemaakt. Dit betekent dat met het aanschaffen van een product je niet alleen zelf gelukkig wordt, niet alleen de lokale winkel blij wordt, maar óók de maker van het product! Zo straalt iedereen na jouw aankoop en heb jij ook een mooi, inspirerend verhaal te vertellen bij het dragen ervan.
 

Gemak van online

Naast dat je op InspiringStories altijd geïnspireerd zal raken, kan je op een gemakkelijke en snelle manier de producten vinden waar jij naar op zoek bent. Je kunt zoeken op winkel en gelijk het gehele assortiment en de nieuwe producten bekijken, maar je kunt uiteraard ook zoeken op merk en verder gebruik maken van de filters om je zoektocht te vergemakkelijken. Op deze manier shop jij jouw duurzame item easy online!

InspiringStories staat voor kwaliteit en we hopen dat jij je door de komst van dit platform niet meer hoeft te laten beperken door het standaard aanbod, door standaard winkeltijden en tot vaste plaatsen.
 

Shop local online - support local offline

De verschuiving van het online shoppen is onmiskenbaar en inmiddels is de online kledingverkoop al groter dan die van boeken. Logisch dat alle grote ketens hier in ieder geval in mee gaan, maar aan de andere kant blijft er uiteraard behoefte aan een bijzonder assortiment dat je alleen bij die unieke winkel in de winkelstraat kan vinden. Ook het duurzame aspect wordt voor de gemiddelde consument steeds belangrijker, maar ook hierin is de zoektocht niet altijd even makkelijk (68% van de vrouwen heeft interesse in duurzame mode, maar slechts 11% weet waar ze het kan vinden!).  Op InspiringStories brengen wij juist deze items, verhalen en winkels bij elkaar. Ontdek de duurzame collectie van jouw favoriete winkel en shop online!

 

Patricia Bruynse Sustainable fashion is deelnemer van de Dutch Sustainable Fashion week!

Van 7 t/m  16 oktober 2016 wordt duurzame mode beter zichtbaar gemaakt via diverse events en in winkels door heel Nederland. Honderden multi-brands stores werken samen met diverse ontwerpers en merken om de inspierende verhalen te vertellen achter duurzame kledingstukken via promotiemateriaal.

 


Begoña Lafuente

"Licht en kleur komen van nature en verrijkt op mijn doeken!"

Begoña is geboren in Valencia aan de Middellandse zee en als kind bracht ze alle zomers door in Menorca. Ze groeide op in Madrid en ging naar de Kunstacademie waar ze in 1992 afstudeerde met Grafisch Ontwerp als specialisatie. Ze heeft 20 jaar als Grafisch Ontwerper gewerkt bij verschillende bedrijven.

In 2009 kwam Begoña met haar man en kinderen wonen en werken in Nederland. Vanaf dit moment is ze volledig gegaan voor haar kunst. Haar schilderijen zijn verschillend en uniek. Ze werkt met verschillende technieken en materialen en het liefs ook gecombineerd. Haar culturele achtergrond en de wereld waarin we leven speelt een grote rol, van hieruit kiest ze haar onderwerpen en geeft haar werk een "eigen" interpretatie.

Het beeld van een voorruit, ramen waar de regen tegenaan slaat, een plas water onder een lantaarnpaal. Ze wil vooral dit soort heldere momenten vastleggen en delen; een explosie van kleur, het licht dat komt en gaat. Intense schakeringen die overslaan en de echte aard van elk wezen schreeuwen. Je ogen toestaan om de echte betekenis te duiden, want verbeelding is het belangrijkste.

 

 

 

 

 

 

 

Intervieuw with CHIARICO

 

 

 

 

 

HELLO SPRING

Greetings to all my facebook friends! I am looking forward  to this new year and season presenting you with my  new collection of sustainable labels produced by independent female fashion designers.  We love you to be a part of our fashionable world this year filled with beautiful design, colors and prints.

Today in the spot light – CHIARICO designed by Jeanny Annichiarico

This wonderful Dutch label is getting more popular each year in my Boutique due to its excellent fitting, comfort and elegance. Chiarico works with a high quality viscose material that even after washing for several years the color and fitting remains the same. Would you like find out more about Chiarico then please check out the following t.v show which will be aired  this Sunday 28 February at 13:00 SBS6. Jeanny will interviewed explaining  about her label and new concept.

 

Have a great weekend!

 

Patricia Bruynse

 

 

Patricia Bruynse Fashion Designer Boutique

Ruinelaan 1, Bergen – NH

www.patriciabruynse.nl

Koopzondag : 18 & 25 oktober

Gedurende de kunst10daagse alle dagen open van 11:00 – 18:00 uur.

Plan gezellig een dagje naar Bergen, loop een van de vele routes en laat je verassen door de vele leuke locaties. In mijn Boutique exposeert Hanneke van der Leeuw Sieraad ontwerpster en Wendeline van Vondel met haar olieverf portretten. Graag tot ziens gedurende de kunst10daags.

De Kunst10daags 16 tot 25 oktober 2015

De Kunst10daagse is een evenement waarbij ruim 200 kunstenaars exposeren op bijna evenzoveel locaties in het lommerrijke kunstenaarsdorp Bergen en in het stranddorp Bergen aan Zee in Noord-Holland. Traditioneel vindt dit culturele herfstfestival medio oktober plaats.
De Kunst10daagse is breed geprogrammeerd met een artistiek en toegankelijk palet van schilderkunst, beeldhouwwerk, installaties, fotografie, etsen en keramiek. Daarnaast staan er op diverse locaties in Bergen en Bergen aan Zee muziek- en toneelvoorstellingen op het programma.

 

 

Presentatie Patricia Bruynse collectie op GO Fashion Fair Amsterdam


Op 25 en 26 januari  2015 presenteert Patricia Bruynse haar dames zomer collectie tijdens de GO Fashion Fair in Amsterdam, dé vakbeurs voor duurzame mode. Stand nr 18. 

Modebeurs voor proffesionals. 

GoFashionFair

 

 


 

EXPOSITIE - SIMON BORST - 17 T/M 26 OKTOBER 2014

Kunst10daags in Bergen – Patricia Bruynse Fashion Designer 17 t/m 26 oktober 10 dagen open!

Heeft u mijn Boutique nog niet bezocht dan heeft u nu een super gelegenheid! Vrijdag 17 oktober begint hier in bergen de kunst10daags met volle programma’s met kunst en muziek.  Mijn Boutique staat op de Route zuid in het centrum van Bergen, nummer 35 die u kunt lopen om diverse kunstenaars te bewonderen.

Speciaal voor de kunst10daags hebben ik een uitgebreide collectie van alle Dutch Designers mogen ontvangen om u het mooiste uit hun collectie te kunnen aanbieden. Ontwerpers in mijn Boutique, MLY by Emily Hermans, CultureFabric, Anneke Copier, Buddhi – Handmade bags, Truecolours  Handmade – Scarf, vonschwanenflugelpupke Designer Scarf en  Patricia Bruynse – Zijde Kleding.

In mijn Boutique exposeert Simon Borst – Plein Air kunstschilder met werk die in de omgeving van Bergen en Almaar zijn geschilderd. Tevens is hij ook actief bij museum kranenburgh, daar is hij uitgenodigd om in de museumtuin te schilderen tijdens de kunst10daagse. Een aantal van zijn schilderijen zijn daar ook geëxposeerd. Simon exposeert en schildert in Binnen en Buitenland.

www.simonborst.nl  

Wij kijken er naar uit u gedurende de kunst10daagse te mogen verwelkomen. 

----------------------------------

NIEUWE OPENINGSTIJDEN! 

VANAF DONDERDAG 26 JUNI ELKE DONDERDAG KOOPAVOND OPEN TOT 21:30! 

KUNSTMARKT ELKE DONDERDAG 17:00 – 22:00

BEELDENDE KUNSTENAARS RONDOM DE RUINEKERK – Bergen NH

KOOPAVOND BOUTIQUE – OPEN TOT 21:30 UUR

Gedurende de zomermaanden juli en augustus is mijn Boutique elke donderdag avond tot 21:30 open vanwege de gezellige kunstmarkt die elke donderdag wordt gehouden en ontzettend veel mensen naar Bergen brengt. Voor mij een geweldige kans dames de gelegenheid te geven ook na hun werk mijn Boutique te bezoeken.

Graag tot ziens op de donderdag avond!

Patricia Bruynse Fashion Designer 

 

 

------------------------------------------------

 

MODESHOW 22 JUNI 2014 BOURGONDISCH BERGEN

Meer foto's te zien op mijn facebookpagina, Like mijn pagina en blijf op de hoogte! 

 

 

 

 

Patricia Bruynse Fashion Designer Boutique is sponsor van Bourgondisch Bergen. 

Dit fantastisch evenement word alweer de derde editie van het Bourgondische evenement in en om de Ruinekerk te Bergen. 

Bourgondisch Bergen

20, 21 & 22 juni 2014

Van 20 t/m 22 juni staat Bergen geheel in het teken van culinair genieten. Onder het genot van een heerlijke wijn en gezellige muziek maakt u kennis met de fijne kookkunst van verschillende restaurants uit Bergen en omgeving. Kaarten voor dit event kunt u bij de toegang kopen of van tevoren bestellen.
Een deel van de opbrengst van het evenement wordt ook dit jaar weer gedoneerd aan een goed doel.
Kom gezellig langs en geniet van de culinaire hoogstandjes!

SAMEN MET DIVERSE ONDERNEMERS UIT BERGEN ZAL ER EEN MODESHOW WORDEN GEORGANISEERD. IK ZAL HIER ENKELE STUKS UIT MIJN COLLECTIE AAN HET PUBLIEK PRESENTEREN. 

MODESHOW: VRIJDAG 20 JUNI OM 19:00UUR,  ZONDAG OM 17:00UUR

-------------------

News Flash!

Patricia Bruynse Fashion Designer Boutique staat nu ook vermeld op de website van welkominbergen.nl. De website welkominbergen.nl is een overzichtelijke en proffesionele toeristische website die in het Nederlands en Duits is te lezen waar je  alles kunt lezen over activiteiten in de gemeente Bergen. Ik sta onder het kopje "Over Bergen - Winkelen".

www.welkominbergen.com  

 

Winnaar van de Moederdag Actie 2014!

Dank aan alle dames die mijn boutique hebben bezocht gedurende de moederdag actie en die zich hebben ingeschreven voor een nieuwsbrief /mailing. De namen van deze dames zijn elk apart  op een papiertje geschreven en in een grote vaas gelegd. Hieruit heb ik een papiertje getrokken waar de naam van Mevrouw M.Bossers is uitgekomen. Van harte Gefeliciteerd u mag in mijn Boutique een katoenen jurkje komen passen en uitkiezen die beschikbaar zijn in maten 36 t/m 46. Ik kijk uit naar uw komst en u hier te mogen verwelkomen. Deze prijs is niet inwisselbaar voor geld en ook niet voor andere kleding items 

 

 

Moederdag Actie 8, 9 & 10 mei 2014

Bezoek mijn boetiek op bovenstaande dagen en bekijk de nieuwe collectie. Schrijf je in op mijn mailing lijst in mijn Boutique op de Ruinelaan 1 of meld je aan voor een nieuwsbrief via mijn web-boutique en maak kans op het winnen van één katoen jurk t.w.v 75.- euro. Tevens ontvangt u bij elke aankoop gedurende de actie dagen een doosje bonbons. 

Uit alle inschrijvingen wordt één winnaar verloot die persoonlijk zal worden gebeld ook zal de winnaar worden vermeld op mijn web-boetiek. De winnaar mag zelf een jurkje komen uitkiezen, het gewonnen jurk is niet inwisselbaar voor geld. 

 

Nieuw geopend Patricia Bruynse Fashion Designer Boutique! 

Ruinelaan 1 

1861 LK Bergen NH

www.patriciabruynse.nl 

 

 

_DSC0221-grafittie-weg-Nieu.jpg

 

Donderdag 16 mei om 09:35 wordt Patricia reekstreeks/live  vauit de studio geinterviewd door lex Sternfeld van Nieuwsradio Amstelveen. Ga naar Patricia's radio rubriek voor meer informatie. 

-------------------

POP-UP-SHOP AGENDA: 

Hoofddorpweg 25 te Amsterdam. Open tot 31 mei 2013.

 Stadsplein te Amstelveen 1 & 2 juni 2013 

popupshopmetopeningstijden.jpg

 

logonieuwsamenloopvoorhoop.jpg

Patricia sponsort de Samenloop voor hoop te Amstelveen 2013!

1 en 2 juni 2013 op het stadsplein te Amstelveen.

dsc0275samenloopvoorhoopmetkwflogo.jpg

 

----------------------------

  

Zaterdag 23 maart 2013

 In de expositieruimte van de kunstuitleen in Amstelveen verzorg ik van 9 maart tot en met 30 maart 2013 een tentoonstelling van mijn dames zomer kleding collectie en een reeks van zelf gefotografeerde portretten van vrouwen die model zijn voor één dag en iets over hun leven vertellen.  

Vorige week was deze ruimte omgetoverd tot een professionele catwalk en aankomend weekend organiseer ik een Indiase High Tea met als speciale gast

Dr. Uma Varadarajan.

9481373.jpg

 Dr. Uma Varadarajan zingt voor ons klassieke Zuid Indiase muziek. Zij heeft naast een Doctoraat in Chemie van de Universiteit van Madras, India, een passie voor de zogenoemde ‘Carnatic Music’. Uma bestudeerd de bijzonder zangtechnieken van deze speciale muziek al vijftien jaar, geeft hier wereldwijd les in en heeft reeds meerdere optredens verzorgd in haar woonplaats Chennai.

Meer informatie en opnames van ‘Carnatic Music vindt u op   www.ragasurabhi.com  Op zaterdag 23 maart zal Uma haar debuut beleven in Amstelveen en verschillende nummers uit haar repertoire voor ons zingen.Aanvang 14:30 uur, start 15:00 uur. Toegang gratis, aanmelding via  info@patriciabruynse.nl  

Wij kijken er naar u van harte welkome te heten in de kunstuitleen aankomend weekend en samen met ons deze speciale middag te beleven. Uiteraard bent u ook welkom de tentoonstelling tijdens de reguliere openingstijden van de kunstuitleen te bezoeken.

Wilt u  als groep of individu meer informatie over de kleding collectie meld u zich dan aan via info@patriciabruynse.nl om een afspraak te maken, ik zal u hier dan persoonlijk begroeten en te woord staan. Meer informatie vindt u in mijn rubriek Tentoonstelling 9 tot en met 30 maart 2013.

 

Modeshow 16 maart 2013 in de Kunstuitleen te Amstelveen. 

Om de video van de modeshow te bekijken nodig ik u uit mijn rubriek MEDIA te bezoeken. 

fotokunstuitleenayacatwalk2.jpg

Opening van Tentoonstelling 9 maart 2013 door Jan van Zanen, burgemeester van Amstelveen.

Om de video van de gehele opening te zie nodig ik u uit mijn rubriek Media. te bezoeken. 

bruynse Amstelveen

bruynse Amstelveen

bruynse Amstelveen

 

Opening 9 maart om 14:30uur door Burgemeester Jan van Zanen. 

digiuitnodigingkunstuitleen.jpg

 

Model wordt gefotografeerd op de catwalk van het Amstelveens Ladies Event en haalt plaatselijke krant! lees meer hierover....... 

ladies-event-2.jpg

Foto van fotograaf Naomi Heidinga geplaats in het Amstelveens weekblad van 28-11-2012

poster12012.pdf.jpg

Patricia neemt deel aan de Amstelveense Ladies Event op zondag 25 november 2012! Op deze spectaculaire dag wordt mijn collectie in een modeshow gepresenteerd. De Modeshow start om 13:00uur en u heeft de gelegenheid na de show kennis te maken met mijn collectie in stand numer 51. U kunt de collectie nader bekijken en er is mogelijkheid unieke kleding stukken te kopen. Het amstelveense ladies event wordt in de Emergo hal te Amstelveen gehouden aanvang 12:00 t/m 17:00uur de toegang is gratis.

Ik kijk er onzettend naar uit u hier te mogen verwelkomen! 

http://www.amstelveensladiesevent.nl/

 

----------------------

 

29804-1advgroenhof1920oktober260x390cpdf.jpg

MODESHOW 19 OKTOBER 2012, 15:00uur IN HET WINKELCENTRUM GROENHOF TE AMSTELVEEN. GRATIS TOEGANG!

Samen met Witteveen en Floor organiseer ik een modeshow in het midden van de overdekte winkelcentrum. Om 15:00uur wordt de modeshow door onze wethouder Jacqueline Koops geopend. Ik zal zelf de show presenteren en de lokale perss en t.v zal aanwezig zijn om deze leuke show vast te leggen. Na de modeshow is er gelegenheid de getoonde collectie te kopen. Van alle opbrengsten na de modeshow wordt een precentage gedoneerdt aan het Amstelland Ziekenhuis. Zij zullen speciale apparatuur kopen voor onderzoek ter preventie van prostaat kanker. 

U krijgt voor de show begint koffe of thee aangeboden met een koekje. Er zullen stoelen aanwezig zijn en en voor geintreseerde kopers wordt er een hapje en drankje aangeboden in de winkelruimtes na de modeshow.  Wij hopen dat u uw vrienden en familie uitnodigd om van dit evenement een groot success te maken. 

www.groenhof.nl

 

------------------ 

 

Fotoshoot Terschelling!

In het voorjaar worden er foto's en artikels op mijn webboetiek geplaats over vrouwen die op dit prachtig eiland wonen en werken. Zij hebben allen voor mij geposeert in mijn katoenen casual collectie en vertellen wie ze zijn en wat hen boeit en geven iets weg over het leven op het eiland. 

Hier alvast een previeuw van Nynke.

nynke-2-voorpagina.jpg

-----------------

Fotoshoot in Palma de Mallorca!

Foto's worden in het voorjaar geplaatst met intervieuw van Carry die hier woont en werkt!

dsc0815ps.jpg

-----------------

Nieuw! Katoenen collectie deze zomer te bezichten in winkel Averechts in het winkelcentrum Groenhof te Amstelveen. Lees meer hierover......

ps-voor-web.jpg

 

Live interview in de uitzending van Nieuwsradio Amstelveen gepresenteerd door Lex Sternfeld woensdag 16 juli 2012. Samen met twee ander correspondenten Danny Hess en Henk kesting waren wij een uur lang te gast en hebben onze luisteraars beter kennis met ons kunnen maken.

dsc0715ps.jpg

dsc0719ps.jpg

dsc0720ps.jpg.dsc0718ps.jpg

 

 

 

 

 

 

Het was een gezellige Open Atelier Route afgelopen weekend 2 & 3 juni 2012 . Een geweldige kans voor mij om weer nieuwe en leuke Amstelveeners te mogen ontmoeten. Twee modellen hebben mij bijgestaan om de collectie te showen en als een bezoeker er om vroeg werden specifieke outfits aangepast en geshowd. Lees verder ...

dsc0669voor-web.jpg

digiuitnodigingatelierroutekunstenaars.jpeg

Patricia doet mee aan de Open Atelier Route in Amstelveen op 2 & 3 juni 2012. Twee dagen lang bent u welkom vanaf 13:00 t/m 17:00 uur. In haar huiskamer zal zij elk heel uur een modeshow  presenteren van haar eigen ontworpen couture lente-zomer collectie. U bent van harte welkom kennis te maken met de ontwerpster en haar bijzondere ontwerpen. Na de modeshow is er gelegenheid met de ontwerpster te praten onder het genot van een hapje en drankje. Zij kijkt uit naar u komst! 

Voor meer informatie gaat u naar mijn rubriek Open Ateliers 2 & 3 juni of naar de website van Kunstuitleen in Amstelveen. 

 

on-air-plaatje-7-mei.jpg

 

Kijk mee naar de rapportage gemaakt door rtvamstelveen over de Ladies Day in het Tassenmuseum Hendrikje. Ga naar 43 min in het programma om de item te bekijken. 

Veel kijk plezier en laat me weten wat je er van vindt! 

 

promotiekaarthendrikjevoorkantfinaleenlaag.jpg

Modeshow & HighTea 21 April 2012 in het Tassenmuseum Hendrikje! 

promotiekaartjesladiesdayachterkant.jpg

 

Bedrijven die aan de modeshow meewerken zijn: www.letzbeauty.nl, wwwpalettecolourshoes.nl,www.queenshairstyle.nl, www.brigitta.nl, www.rtvamstelveen.nl

 

trouwplannennl.jpg

trouwen.jpg

 

Patricia heeft haar eigen pagina op trouwplannen.nl & trouwen.com. Speciaal voor toekomstige bruidsparen. 

 

on-air-plaatje.jpg

Patricia is weekelijks live te beluisteren op rtvamstelveen.nl

 

In April 2012 zal ik in samenwerking met het tasenmuseum, Hendrikje, een speciale  ladies event organiseren waar ik  mijn couture collectie door middel van een mode show zal presenteren. Ik ben alvast een kijkje gaan nemen en heb hier verschillende foto`s gemaakt ter voorbereiding op deze leuke dag! Bezoek mijn webboetiek regelmatig voor updates over deze event.  

 

dsc0676.jpg


 

modellengezocht.jpg

uwvperspectiefwebfoto.jpg

© 2010 - 2024 Patricia Bruynse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel